Contact

Perfect Choices

Esdoornstraat 1 

7545 hk Enschede.

Bereikbaar 0623743174 of whats app.

Mail , Perfectchoices01@Gmail.com.

KVK 70853223.

Rekeningnr. NL 11INGB0008184294

BTW NL001947185B10

Ook facebookpagina Perfect Choices.

Voor afhalen of bekijken  { ruiken} produkten op afspraak .

Vernieuwen
Algemene Voorwaarden

Deze privacyverklaring is van toepassing op alle persoonsgegevens die Perfect Choices verwerkt van haar klanten.

Indien je klant wordt van Perfect Choices of om andere reden persoonsgegevens aan Perfect Choices verstrekt, geef je uitdrukkelijk toestemming om je persoonsgegevens in lijn met deze Privacyverklaring te verwerken.
Wij adviseren je om de Privacyverklaring door te lezen en te bewaren voor je eigen administratie.

1. Verantwoordelijke

Verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens is:
Perfect Choices, Esdoornstraat 1 te Enschede. Kvk 70853223

2. Welke gegevens verwerkt Perfect Choices en voor welk doel

2.1 De volgende persoonsgegevens worden verwerkt:
a) Voor- en achternaam
b) Adresgegevens, eventueel postadres (wanneer nodig)
c) Telefoonnummer, e-mailadres

2.2 Perfect Choices verwerkt de in sub 2.1 genoemde persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:
a) Je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres wordt gebruikt voor verzending van gekochte product.

b) Je naam, adresgegevens en telefoonnummer wordt gebruikt voor het versturen van aangekochte producten.

3. Bewaartermijnen
Perfect Choices verwerkt en bewaart je persoonsgegevens tot het moment dat u verzoekt de gegevens te verwijderen. Aansluitend worden de persoonsgegevens vernietigd.

4. Beveiligingsmaatregelen en bewerkers

4.1 Ter bescherming van je persoonsgegevens heeft Perfect Choices passende technische organisatorische maatregelen getroffen.

5. Inzagerecht, verwijdering, vragen en klachten
5.1 Via de eigenaresse van Perfect Choices kan je een verzoek indienen om je persoonsgegevens in te zien, te ontvangen, te wijzigen of te verwijderen. Perfect Choices zal je verzoek in behandeling nemen en je, binnen een maand na ontvangst hierover te informeren.
5.2 Indien je bezwaar wilt maken tegen de (verdere) verwerking van je persoonsgegevens als bedoeld in artikel 2, kan je eveneens contact op nemen met de eigenaresse.
5.3 Indien je klachten hebt over de wijze waarop Perfect Choices je persoonsgegevens verwerkt of je verzoeken behandelt, kan je contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.
5.4 Eventuele andere vragen of opmerkingen over deze Privacyverklaring kunnen worden gericht aan eigenaresse van Perfect Choices.
email perfectchoices01@gmail.com of per telefoon 06- 23743174


6. Wijzigingen
Deze Privacyverklaring kan worden gewijzigd. De wijzigingen worden via de Website bekend gemaakt. Wij adviseren je om regelmatig de Privacyverklaring te bekijken.

Versie 28-01-2021



Perfect Choices
Esdoornstraat 1
7545 HK Enschede
Kvk 70853223

BTW-nummer: NL001947185B01



(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2021 Perfect Choices | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel